PRO-X | Romania TV | WWW.ITV-RO.TV      ★      PRO-X (Sport.RO) | Stream 1      ★        Romania TV     ★            PRO-X | Romania TV | WWW.ITV-RO.TV
 
Sopcast Info

 

 

 

 

 

PRO-X     /      ( Sport.RO )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre PRO-X
  PRO-X (fost Sport.ro) este un canal de televiziune privat din România, lansat pe 27 iulie 2003 și dedicat în exclusivitate sportului. În martie 2007, după ce postul cu profil sportiv TV Sport a intrat în portofoliul Pro TV SA, acesta a fost tranformat în Sport.ro[1]. În aprilie a fost relansat site-ul sport.ro, iar la data de 1 iunie 2007 postul de televiziune Sport.ro a fost relansat[2].
  Sport.ro are un reach de aproape 64% din populația de 21.5 milioane de locuitori ai României sși o grilă de programe ce conține evenimente sportive interne șsi internaționale.
  Sport.ro emite 24 de ore din 24 și, conform ''Pagina de media'', în perioada martie - aprilie 2011, a obțtinut o medie de audiență de 0,3% - 0,4% în mediul urban, cu 35-40.000 de telespectatori pe zi.
  Sport.ro se adresează publicului masculin din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani sși are o grilă de programe slabă, care combină știri, emisiuni sportive cu patroni din fotbal, entertainment și cele mai puțin importante competiții sportive din țară și din lume.
  În anul 2007, Sport.ro a avut o cifră de afaceri de 4,1 milioane de lei. Exista si versiunea SportRo in versiunea High Definition

 

 

Parent company CME Central European Media Enterprises
Street Address Bdul. Pache Protopopescu 109
Sector 2
City Bucharest
Country Romania
Telephone +40 (0)31 825 0171 / (0)21 2505 063 / 064
Telefax +40 (0)21 2524 219
Email sport@protv.ro
Home Page http://www.sport.ro

 

 

Tags:
  PRO-X
  Sport.RO
  SportRo Tv,
  TV Live,
  Footbal Live,
  News from sports,
  PRO-TV,
  Romania TV Online

 

Disclaimer: Site-ul nostru nu găzduiește niciun stream.
  ITV-RO.TV nu emite si nici nu detine control asupra emisiei posturilor tv din acest site.
  Drepturile asupra continutului si al marcilor apartin detinatorilor de drept.
  Site-ul este o interfata de promovare si dezvoltare a tehnologiei actuale.
  Aici puteti viziona online posturile TV din Romania ce transmit pe internet. Fiind transmise live pe internet, aceste posturi pot fi receptionate atat de romanii din tara, cat si de cei de afara, insa necesita o conexiune la internet buna

 

Disclaimer: OUR SITE DOES NOT host any streams.
  All streams found on our site are found freely available around the web. We make no guarantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners.

Copyright © - , All Rights Reserved.

Pagină Web: www.itv-ro.tv