Etno TV | Romania TV | WWW.ITV-RO.TV      ★      Etno TV      ★                 Romania TV              ★            Antena 1 | Romania TV | WWW.ITV-RO.TV
 
Sopcast Info

 

 

Etno TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Etno TV:
  Etno TV este un post de televiziune de muzica populara din România. Etno TV a fost lansat de omul de afaceri Silviu Prigoană în anul 2002, patronul firmei Rosal, care deține și Taraf TV.
  Etno a fost primul post TV dedicat muzicii populare, care se adresează unui target cu vârste între 16 și 70 de ani, cu venituri medii și mari.
  Reprezentanții postului spun că 70% din audiență este formată din persoane cu educație medie și superioară, iar peste 46% dintre telespectatori sunt din București și orașele mari ale țării (august 2007).
  Veniturile din publicitate sunt de circa 50.000 de euro pe lună, iar vânzarea spațiilor de emisie costă 500 de euro plus TVA, pentru o oră de emisie (august 2007).
  Etno TV a avut 22.000 de telespectatori din mediul urban pe zi, în primele șase luni din anul 2007.
  În ianuarie 2008, postul de televiziune a avut o audiență medie de 98.000 de telespectatori pe zi (din care 41.000 în mediul urban), fiind cel mai urmărit post TV de muzică.
  În anul 2007, Etno TV a avut o cifră de afaceri de 18 milioane de euro și un profit de un milion de euro, banii venind exclusiv din publicitate.

 

 

Street Addresssos. Dudesti Pantelimon 1-3
CityBucharest
CountryRomania
Telephone+40 (0)21 255 2665
Telefax+40 (0)21 255 2665
Emailoffice@etno.tv
Home Pagewww.etno.ro

 

 

Disclaimer: Site-ul nostru nu găzduiește niciun stream.
  ITV-RO.TV nu emite si nici nu detine control asupra emisiei posturilor tv din acest site.
  Drepturile asupra continutului si al marcilor apartin detinatorilor de drept.
  Site-ul este o interfata de promovare si dezvoltare a tehnologiei actuale.
  Aici puteti viziona online posturile TV din Romania ce transmit pe internet. Fiind transmise live pe internet, aceste posturi pot fi receptionate atat de romanii din tara, cat si de cei de afara, insa necesita o conexiune la internet buna

 

Disclaimer: OUR SITE DOES NOT host any streams.
  All streams found on our site are found freely available around the web. We make no guarantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners.

Copyright © - , All Rights Reserved.

Pagină Web: www.itv-ro.tv